8 Nisan 2021 Perşembe

Çizgili Pijamalı Çocuk Filmi ve Düşündürdükleri

"Hitler neden yahudilere bu kadar düşman oldu?" sorusu zihnimde büyüyor. Aslında müslüman
coğrafyaya saplanan bir hançer olan İsraili düşündükçe zorlanmıyorum. Ama şunu başta söyleyeyim. Hitler'in vahşetini iman dolu kalbimle reddediyorum siyonist İsraile rağmen. Kan dondurucu bir vahşet Hitlerinki. Bir müslüman asla böyle bir yöntem uygulayamaz.

Peki neden böyle bir vahşet yaşandı?
Az biraz araştırırken, bir makalede okudum. İngilizler kendi çöken ekonomilerinin yahudiler sorumlu tutup balfour deklarasyon ile ülke dışına çıkarılmışlar. Naziler de aynı şekilde 1.dünya savaşı yenilgisi ve ekonomik çöküşten yahudiler sorumlu tuttu.
Korkarım ki Avrupa, yahudiyi biz müslümanların başına bela etti. Kurtuldu kendisi. Ama sanki bu da doğru değil. Yahudi bir şekilde tüm dünyaya hakim olmaya çalışıyor.
Ama ne olursa olsun. Nazi kampları hiçbir yüreğin kaldıramayacağı bir vahşet. Peki bunca zulmü gören yahudi neden siyonist zulme engel olmadı? Neden kendisi Nazileşti? Neden müslümanların güçsüzlüğünü fırsat bilip topraklarını işgal etti?
Zulme uğrayan neden zalimine benziyor? Tam aksi olacağı yerde...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder






Öne Çıkan Yayın

RAB NE DEMEKTİR? MUSA PEYGAMBER CEVAPLIYOR:

__ Kimmiş bakayım sizin Rabbiniz ey Musa? __ Bizim Rabbimiz her şeyin YARATIŞINI (helqehu) takdir edip, sonra da yaratılış AMACINA (heda) y...